Selecteer een pagina

Zit jij niet lekker in je vel?
Heb je last van depressieve gevoelens?
Heb je last van steeds terugkerende gedachtes en blijf je maar malen en piekeren?
Val je moeilijk in slaap, slaap je veel of lig je juist regelmatig wakker?
Wordt het je allemaal teveel en ben je op zoek naar rust?

Speciaal voor mensen die niet lekker in hun vel zitten, die last hebben van depressieve gevoelens en klaar zijn met zich rot te voelen heb ik een programma gemaakt. Wil jij je blijer en lichter voelen? Wil je meer energie? Wil je echte positieve verandering en ben je klaar voor de volgende stap?

Dan is het programma ‘Lichter leven met depressie‘ wellicht wat voor jou.

Hoe werkt het?

Het programma bestaat uit 12 online coach calls (circa 45 minuten) inclusief oefeningen en meditaties. Het programma is erop gericht om je inzichten te geven en je te begeleiden naar een fijner en gelukkiger leven. Het is een traject van 3 maanden waarin ik jou, d.m.v. online coach calls, tips, meditaties en andere tools, begeleid bij alle stappen. Deze kun je allemaal gebruiken in het dagelijks leven.

Ons contact kan zowel telefonisch als via de computer of smartphone zijn. Doordat we wekelijks contact hebben, blijf ik op de hoogte van je vooruitgang en kun jij alles bespreken waar je tegenaan loopt. Het inplannen van deze momenten doen we uiteraard in overleg. Verder kun je met het programma aan de slag op een manier die voor jou prettig voelt.

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisette van Gurp (1982). De vraag wie je bent, lijkt een simpele vraag. Toch heb ik deze vraag lang niet kunnen beantwoorden. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar wie ik ben omdat ik niet gelukkig was met mezelf en met mijn leven. Jarenlang hield ik een masker op voor de buitenwereld en lachte en dronk ik veel weg. Na een lange zoektocht met hobbels en vele diepe dalen is het nu tijd om mijn ware ik te laten zien. Dus, wie ben ik eigenlijk?

Eigenlijk kan ik mijzelf het beste omschrijven als een einzelgänger. Ik ben graag op mezelf. Het alleen zijn heb ik nodig om tot mezelf te komen en op te laden. Toch hou ik ook van gezelligheid en ben ik een echt mensenmens. Ik vind het fijn om me verbonden te voelen met anderen en ben erg geïnteresseerd in hoe mensen denken, leven en waarom ze doen wat ze doen.

Daarnaast kan ik enorm genieten van muziek en een goede, ontspannen sfeer op een feestje. Zolang tijd voor mezelf en tijd met anderen in balans zijn, voel ik me gelukkig. Ik voel een diepe liefde voor dieren. Zelf heb ik een kat en 3 kippen. Ook ben ik graag in de natuur. In het bos ben ik helemaal in mijn element. Het is een plek waar ik graag fiets en wandel. Sporten doe ik ook graag. Het houdt me fit en ik krijg er een goed gevoel door.

Ik heb in het algemeen een brede belangstelling en sta dan ook voor veel dingen open. Muziek is één van mijn passies. Muziek is emotie en ik luister er dan ook graag naar. Daarnaast vind ik het heerlijk om te dansen. Door te zingen of te luisteren naar muziek kan ik mijn gevoelens beter relativeren. Hierdoor kan ik ontladen, ontspannen en weer opladen. Mijn favoriete seizoen is de lente waarin de wereld ontwaakt en alles begint te groeien en bloeien.

Belangrijke eigenschappen van mij zijn:
Hoogsensitief, doorzetter, sportief, enthousiast, idealist,
spiritueel en open minded.

Waarom doe ik dit?

Vanaf mijn 13e heb ik zware depressies gehad. Dit komt onder andere door een stukje erfelijkheid, mijn karakter, een moeilijke jeugd en verscheidene negatieve ervaringen. Vaak zat ik volledig vast waarbij ik het gevoel had dat ik niet meer verder kon en ik op wilde geven. Toch vond ik steeds weer de kracht om door te zetten. Het heeft me veel tijd, aandacht, geld en energie gekost om te staan waar ik nu sta. Nu ben ik tevreden met wie ik ben en hoe het met me gaat.

Persoonlijke ontwikkeling is één van mijn grote passies. Ik hou ervan om mijzelf te blijven ontwikkelen, ben heel leergierig en daarom altijd in beweging. Ik heb nooit gedroomd of überhaupt kunnen bedenken dat ik een eigen website en programma zou maken. Mijn wens was met name om gelukkig en (psychisch) gezond te zijn. Juist omdat ik zelf heb ervaren hoe donker en zwaar het leven kan voelen, voelt het nu als mijn taak om anderen te helpen die op zoek zijn naar lichtheid en positieve verandering in hun leven. Ik hoop mijn steentje te mogen bijdragen door mensen een stuk bewustwording mee te geven en mijn kennis en inzichten te delen. Ik droom van een vrije, liefdevolle wereld waarin je helemaal jezelf mag zijn en iedereen goed is voor zowel mens, dier als de natuur. Ik geloof er in dat, als we het beste in onszelf en elkaar naar boven halen, we samen een hele mooie wereld kunnen creëren. Alles begint bij jezelf. Daarom is het heel belangrijk dat je een goede, stabiele basis hebt vanuit liefde. Liefde voor anderen, maar ook en vooral liefde voor jezelf. Vanuit daar kun je verder bouwen naar een mooier en beter leven.

“Wanneer je de goedkeuring en bevestiging uit jezelf kunt halen, zal je niet langer afhankelijk zijn van anderen om je goed te voelen. Dan voel je je vrijer omdat jij je dan goed voelt vanuit jezelf, vanuit je bron.”

Wil jij (meer) leven vanuit jezelf en dingen doen waar jij blij van wordt en die echt bij jou passen? Wil jij je beter voelen dan dat je je nu voelt en voel je dat er meer is dan wat je nu kunt zien of waar je nu staat, ook al weet je nog niet precies wat dat is?

Ik heb ervaren dat alles begint met vertrouwen en liefde te voelen voor jezelf. Hier ligt een hele belangrijke basis om zo steeds verder te kunnen groeien en je steeds beter te gaan voelen. Als depressie coach en ervaringsdeskundige help ik je graag op weg bij het bewandelen van jouw pad naar een krachtiger, fijner en liefdevoller leven.

Wil je meer informatie?
Vraag dan een vrijblijvend gesprek met mij aan of kijk rustig rond op mijn site.

Wil je meer over mij en mijn missie lezen?
Lees dan mijn verhaal.

Gratis E-book: 8 duidelijke kenmerken van een depressie

Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste ontwikkelingen en daarnaast gratis tips ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt ingeschreven, dank je wel!