Selecteer een pagina

Herken je dit?

E

Ik voel me waardeloos, machteloos en gefrustreerd. Ik zit diep in de put en zie de toekomst somber in.

E

Ik voel me dagelijks rot, verdrietig, alleen en niet begrepen. Ik mis steun en begrip, iemand die me echt begrijpt.

E

Mijn hoofd zit vol met steeds herhalende, terugkerende gedachten over mezelf en het leven en ik kom er niet uit.

E

Ik heb moeite om aan de dag te beginnen, het kost me heel veel energie en zie overal verschrikkelijk tegenop.

E

Ik loop vast in het alledaagse leven en wil graag inzichten en tips die mij verder helpen om mij weer beter te voelen.

E

Ik voel me futloos en leeg, ben heel snel moe, vind het leven zwaar en denk zelfs wel eens aan de dood.

Dan kan ik jou helpen!

Ik heb een programma gemaakt waarin ik mijn kennis en inzichten met je deel om je weer op het juiste pad te krijgen. Daarnaast deel ik vele tips en kun je meteen aan de slag met de oefeningen waardoor jij je al snel veel beter zult gaan voelen. We hebben regelmatig telefonisch contact of via de computer/laptop zodat je alles aan me kwijt kunt, vragen kunt stellen, je een stok achter de deur hebt en ik op de hoogte blijf van je vooruitgang. 

Vertel me meer!

Het programma bestaat uit 12 online coach calls. We kijken samen welke tijd en dag ons het beste uitkomt. In deze coach calls kun jij je verhaal doen en vragen stellen. Dit vind ik belangrijk omdat ik zo op de hoogte blijf van jouw gestel en ontwikkelingen. Tegelijkertijd ben ik voor jou een stok achter de deur om zo het optimale uit het programma te halen en jij je weer heel veel beter gaat voelen. Uiteraard kun je me ook altijd mailen wanneer je vragen hebt.

Dit programma duurt in totaal 3 maanden. Als depressie coach en ervaringsdeskundige hoop ik je te mogen inspireren en begeleiden om op het juiste pad te komen, maar ook om op het juiste pad te blijven.

OVERZICHT VAN ALLE LESSEN

Thema 1:

WAT IS EEN DEPRESSIE

In deze eerste les vertel ik je de basis over een depressie, wat het inhoudt om een depressie te hebben en welke impact het heeft op je leven zodat je het beter begrijpt.

Thema 2:

BEWUSTWORDING

In deze les maak ik je bewust van de kracht van gedachten. Ik laat je zien hoe gedachten werken en hoe jij deze bewust kunt veranderen. Je gaat merken dat jij zelf jouw leven kunt creëren.

Thema 3:

MEDITATIE

Een meditatie is eigenlijk niet veel meer dan je aandacht brengen naar het nu. Een meditatie kan daarom enorm helpend zijn om meer rust en overzicht te krijgen. Je kunt een meditatie gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Gun jezelf die paar minuten per dag en voel het verschil.

Thema 4:

BEWEGING

Beweging is enorm belangrijk in ons dagelijks leven. Juist wanneer je niet lekker in je vel zit en geen energie hebt, is het belangrijk om in beweging te komen. In deze les leggen we hier de focus op en kom je erachter hoe belangrijk en waardevol beweging is.

Thema 5:

OPRUIMEN

We gaan opruimen. We gaan letterlijk en figuurlijk ruimte maken in ons leven en daardoor ook in ons hoofd. Hoe meer alles op orde is, hoe meer rust er ontstaat in jou. Dit opruimen gebeurt op verschillende manieren, zowel fysiek als digitaal. Ik geef je tips en ideeën om dit te doen en vol te houden.

Thema 6:

DE JUISTE VOEDING

Voeding wordt soms nog onderschat. Toch heeft de juiste voeding ontzettend veel invloed op de werking van je hersenen en daarmee ook op hoe jij je voelt. In deze les word je hier bewuster van en help ik je bij het maken van de, voor jou, juiste keuzes.

Thema 7:

LIEF ZIJN VOOR JEZELF

Vaak zijn we heel begripvol en lief naar een ander, maar veel minder voor onszelf. Waarom is dat toch zo moeilijk? In deze les gaan we hier meer aandacht aan besteden en ga jij jouw liefde meer op jezelf richten waardoor je zult merken dat jij je heel veel beter gaat voelen.

Thema 8:

OFFLINE

 In deze les doen we een stapje terug en richt je je aandacht meer op jezelf i.p.v. op de buitenwereld. We nemen bewust wat afstand van de dingen en mensen die je (te)veel energie en tijd kosten. 

Thema 9:

JE INTUITIE

Je intuïtie is dat stemmetje in jou waardoor jij dingen weet en voelt. Door allerlei gedachten en ruis horen we deze niet meer en zijn we verleerd hier op te vertrouwen. In deze les gaan we weer leren luisteren naar je eigen innerlijke stem.

Thema 10:

JE BEHOEFTE

Soms weten we niet meer waar we nou echt blij van worden en waar onze behoeftes liggen. In deze les gaan we voelen waar jij behoefte aan hebt. We gaan steeds meer luisteren naar wat je diep vanbinnen wilt en waar je blij van wordt. Wat heb je nodig van jezelf om lekker in je vel te zitten?

Thema 11:

KLEINE STAPJES

Kleine stapjes zijn enorm waardevol om vooruit te komen. In deze les gaan we aan de slag met kleine stapjes om jou nog dichterbij jouw doel te brengen. Ook word je je bewust hoe belangrijk het is om kleine stapjes te zetten en de lat voor jezelf minder hoog te leggen.

Thema 12:

DANKBAARHEID

Er zijn altijd dingen waar je dankbaar voor kunt zijn, hoe slecht je je ook voelt of hoeveel chaos er ook in je leven is. Wanneer je meer tevreden leert zijn met wat je hebt en wie je bent, voel je ook meer dankbaarheid. We gaan daarnaast terugblikken op de afgelopen maanden.

“Soms is hetgeen waar je zo bang voor bent, precies wat nodig is om jezelf te bevrijden”

* Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

“Lisette heeft een groot inlevingsvermogen, is gedisciplineerd, zorgzaam, betrouwbaar en lief.”

Rietje Westervelt

Over mij

Mijn naam is Lisette van Gurp.
Als kind heb ik me vaak anders gevoeld.
Ik voelde me niet begrepen, gehoord en gezien. Ik hield me vaak op de achtergrond en ging me aanpassen aan anderen om zo liefde, erkenning en goedkeuring te krijgen. Hierdoor ben ik mijzelf kwijt geraakt en wist ik niet meer wie ik eigenlijk was. Mede hierdoor heb ik vanaf mijn 13e heel veel last gehad van zware depressies. Ik ging al jong op zoek naar wie ik ben en wat ik hier op de aarde kom doen.

Op mijn 20e kwam ik erachter dat ik hoogsensitief ben. Nu zie ik het verband tussen mijn hoogsensitiviteit en de depressies. Na 20 jaar therapieën, levenslessen, cursussen, trainingen en zelfontwikkeling is het tijd om mijn kennis en inzichten te delen. Het is mijn missie om mensen te helpen die vastlopen in het leven, die zichzelf kwijt zijn geraakt of gevangen zitten in depressieve gevoelens.

Voel jij dat het tijd is voor echte positieve verandering? Ook al heb je er misschien geen vertrouwen in en voelt het alsof het nooit meer goed komt?

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het echt mogelijk is om je weer beter te voelen, om weer levensenergie te krijgen en te genieten van de mooie dingen in het leven.

Er is zoveel mogelijk, veel meer dan je nu denkt!

VEELGESTELDE VRAGEN

 

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor jou als je erg veel last hebt van depressieve gevoelens, hierdoor vastloopt in het dagelijks leven of op een andere manier met depressie te maken hebt en graag meer inzicht en hulp wil. Ik help jou om in een opwaartse flow te komen, om uiteindelijk de depressie te overwinnen. Ook is dit programma voor jou wanneer je niet lekker in je vel zit en geen verbetering ziet in je huidige situatie.

Hoe lang duurt dit programma?

Dit programma duurt 3 maanden. 

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, helaas kun je niet in termijnen betalen.

Wat gebeurt er met mijn privacygegevens?

Er wordt zorgvuldig met je gegevens omgegaan. Ik gebruik de gegevens alleen voor mezelf en om contact met je op te nemen. Alles wat gedeeld wordt blijft tussen ons. Mijn ervaring is dat we elkaar het beste leren kennen als we zo open en eerlijk mogelijk tegen elkaar zijn. Zo kan ik jou de hulp bieden die het beste bij jou past.

Voor wie is dit programma niet?

Dit programma vraagt geld, tijd, energie maar bovenal discipline. Je moet hier echt voor willen gaan, je moet er klaar voor zijn. Wanneer je niet de motivatie voelt om hier 100% voor te gaan, is dit programma niet voor jou. Het programma is bedoelt om jou verder te helpen. Je gaat dingen leren en doen die bij jou passen en waarbij jij stapje voor stapje op jezelf gaat leren bouwen. Hierdoor ga jij je heel veel beter voelen. Het is een hele waardevolle investering in jezelf en wanneer jij er voor kiest om deze stap te zetten, wil ik dat je er helemaal voor gaat.

Met dit programma zal er kennis en wijsheid in jou worden aangeraakt en losgemaakt. Wanneer je last hebt van andere psychische klachten zoals schizofrenie of psychoses of wanneer je suïcidaal bent, raad ik je aan om dringend andere hulp te zoeken.

Ik heb een burn-out, is dit programma ook voor mij?

Een depressie en een burn-out hebben veel met elkaar gemeen. Wanneer je in een burn-out zit, kan dit programma zeker helpen. Voel wat je voelt bij het lezen van mijn teksten. Als het iets met je doet, ook al weet je nog niet precies wat het is, dan kan ik jou zeker helpen.

Ik zit midden in een zware depressie. Is dit programma wel voor mij?

Uit ervaring weet ik dat het heel lastig kan zijn om keuzes te moeten maken, vooral wanneer je heel slecht in je vel zit. Wanneer je twijfelt of je toe bent aan dit programma of voelt dat het beter is om eerst naar de huisarts of een andere hulpverlener te gaan, dan ben je daar helemaal vrij in. Er bestaat geen foute keuze. Jij maakt een keuze op basis waarvan jij denkt dat deze goed is voor jou op dit moment in je leven. De enige die deze keuze kan maken, ben jij. Wanneer je veel herkenning voelt bij het lezen van mijn tekst en er iets aangeraakt wordt bij jou, ook al kun je het nog niet helemaal plaatsen, dan kan ik jou zeker helpen en ben je hier op de juiste plek.

Wanneer je er echt niet uit komt, kunnen we contact hebben als je dat prettig vind. Dan kijken we samen of dit programma bij jou past en of dit voor jou het juiste moment is.

Twijfel je nog?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek met mij aan.
Ik neem contact met je op, dan kijken we samen of het programma geschikt is voor jou.

Klik hier voor contact

Gratis E-book: 8 duidelijke kenmerken van een depressie

Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste ontwikkelingen en daarnaast gratis tips ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt ingeschreven, dank je wel!